Horoscop Urania 2014

Invataturi Urania

Ce poate face astrologia pentru tine !?

Partea Norocului – Urania

44 răspunsuri to "Invataturi Urania"

Buna dimineata,

Urmaresc cu mare interes emisiunile d-voastra.
In masura in care va permite timpul as dori si eu o astrograma.Sint nascuta intr-o zi de sambata,pe 9august 1975 la ora 06.45 in Beius,jud Bihor.
va multumesc

Buna ziua. Urmaresc emisiunea Pasul Fortunei si cam intotdeauna se intampla ce spuneti. Daca se poate o astrograma. Sunt nascuta pe 21.01.1980, ora 21.15 in bucuresti. Multumesc

buna ziua, sunt o fana a emisiunii dv-stra , felicitari de o mie de ori!!! Sunt nascuta pe 19 septembrie 1969 in Ploiesti, la ora 23, 50.Daca se poate o astrograma, va multumesc mult

Va urmaresc emisiunile de ani buni, de multe ori m-ati intristat ,de multe ori m-ati bucurat.Daca se poate o astrograma 15 octombrie 1967, ora 10 (m-am nascut la nunta intro zi de duminica)

foarte buna emisiunea
multumim

Buna ziua ,
Urmaresc cu mare interes emisiunile dumneavoastra de ani de zile.De multe ori n-am tinut seama de avertismente (deci nu pot spune ca n-am fost informata).Evenimente scapate de sub control acum trei sau patru ani au efecte acum.Dure.
As dori sa stiu daca se mai pot indrepta lucrurile in viata mea pe plan locativ,financiar si afectiv.Sunt nascuta pe 11.10.1969 ora 4-5 am.
Multumesc.

Buna ziua,
Ma numesc Olariu Ramona si m-am nascut la 18.martie 1968, ora 12.30.
in prezent,trec printr-o peroada dificila, neavind un loc de munca, iar relatiile cu fiica mea (17 decembrie 1988-ora 02) si sotul meu(18.noiembrie 1960-ora 10) sunt extrem de tensionate.
Va rog ajutati-ma cu sfaturi privitor la 2010.
Va multumesc,

buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate cate o astrograma
astfel:
12.02.1963 ramnicu sarat ora 03-04
24.08.1984 deva ora 16-17
30.03.1971 deva ora 01-02

Buna seara,

felicitari pentru emisiunea pe care o realizati. Ma impresioneaza detaliile pe care le dati si cat de bine se implinesc. Mi-am facut curaj si va scriu in speranta ca poate ma ajutati sa-mi inteleg mai bine destinul.
Datele mele, nascuta pe data de 7 septembrie 1979, Tecuci, judetul Galati, ora 5.50 am.

Multumesc anticipat si va doresc succes in continuare.

BUNA ZIUA URMARESC EMISIUNEA DV DE ANII BUNI INCA DE INCEPUT AVETI PREVIZIUNI CAT DE CAT INTERESANTE DAR UNELE NU .
VA ROG DACA SE POATE CAND MAI PREZICETI (RECLAMELE SA FIE INTRODUSE IN URMA TERMINARI FRAZEI DV SA-U CAND REVENITI RELUATI FRAZA DE UNDE ATI LASAT-O DE MULTE ORI NE LASATI CU OCHI IN SOARE VA ROG NU VA SUPARATI)
VA DORESC FELICITARI PENTRU EMISIUNE
AS DORI DACA SE POATE DOUA ASTROGAMA : DATA NASTERI 05-05-1967 ORA4-30 LOC IASI DACA SE POATE SI PENTRU FICA MEA DAT 12-06-1996 ORA 3.15 LOC BUCURESTI
VA MULTUMESC ANTICIPAT
VA DORESC UN AN NOU FERICIT DRUM NOU SI CU LUMINA

wow in sfarsit am luat legatura cu dvs ar trebui sa fie si pe siteul b1 tv …
en fin as dori tare mult daca se poate o astrograma personalizata m-am nascut pe data 01.01 83
multumesc!

Buna,

As dorii sa va rog, daca timpul va permite, sa imi faceti astrograma si sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste cariera ( sunt la inceput si am probleme nu atat cu munca cat cu unii colegi, vreau sa stiu daca sa lupt in continuare sau sa abandonez pentru un loc de munca mai putin stresant dar cu sanse mai mici de lansare). As vrea sa stiu ce imi rezerva astrele in acest sens.
Data nasterii: Joi,15.08.1985, ora 11:40, Timisoara. Va multumesc.

Buna ziua,va urmaresc de mult timp si va admir seriozitatea si responsabilitatea prin care faceti analiza fiecarei zodii,consider ca pe langa stiinta aveti si un har aparte ,multa tenacitate pt aceasta stiinta formidabila.As dori si eu daca dispune-ti de timp sa imi faceti astrograma.Sunt nascuta pe 31.12.1978 cred ca marti in jur de 23.00.Va multumesc

Buna seara ………..eu va pot spune ca sunteti punctul meu de referinta ,sunt departe de tara ,singura cu viata mea plina de surprize si gesturi umane care ma umplu de amaraciune .
Va multumesc pentru felul dvr de a fi ……….pentru mine sunteti un ajutor.
Drum drept si lumina !
Marinela(pesti)

va urmaresc cu mare interes si as dori o astrograma ! nascuta la 22 octombrie 1977, vrancea -panciu intre orele 16.30 si 17.30 .va mutumesc !

Buna ziua va urmaresc de mult timp si va admir foarte mult as dori daca se poate o astrograma personalizata sunt nascuta pe 12.12 1976 in GERMANIA orasul LEIPZIG ora15:15…va rog sa ma sfatuiti in legatura cu iubirea,va multumesc din suflet

Buna seara ,as dori sa va rog daca timpul va permite sa ma sfatuiti in legatura cu destinul meu,greu incercatde altfel,din punct de vedere sentimental sunt vaduv )si material…va multumesc anticipat si va respect mult.

Va multumesc,pentru ceea ce faceti,pentru profesionalism si daruire,si doresc,ca Dragobetele sa va aduca ,o primavara ,si o viata plina de impliniri.
Cu drag.

P.S.Din pacate nu stiu decat anul ,luna ,ziua si locul ,in care m-am nascut, ora nefiindu-mi cunoscuta,si stiu ca fara ea e greu de facut o astrograma personalizata.

Buna seara,

Ma numesc Elena,sunt nascuta la 05.11.1964 in Bucuresti,ora 2,45;
am nevoie de o astrograma personalizata.

Multumesc

buna seara !

Ma numesc Manuela, sunt nascuta la 02.10.1973 si am nevoie de o astrograma personalizata – daca se poate.

Va multumesc anticipat!

sotul meu e nascut pe 14.02.1974,odata mi s-a ghicit ceva rau despre norocul sau in viata,e un gind care mi a furat multe nopti,poate ma puteti ajuta sfatuindu-ma cum sa-l protejez,cum sa-l feresc de ceasurile rele…
gindurile negre si necunoasterea esentei imi chinuie in continuare noptile.

Buna ziua,
As dori sa stiu in detaliu horoscopul pe luna martie pentru nativii din zodia Taur,deoarece am auzit la televizor,ca in perioada de 20-22 martie sunt pericole de accidente si chiar moarte,si chiar in perioada respectiva trebuie sa calatoresc.Nu am mai vazut-o pe doamna care a prezentat horoscopul niciodata,dar previziunile ei m-au speriat foarte tare.Sunt nascuta pe 16 mai 1983.Va multumesc!

Buna ziua,
As dori in detaliu horoscopul pe plan sentimental pentru zodia scorpion.Sunt nascuta pe 13 noiembrie 1986.

Buna seara,va urmaresc cu regularitate emisiunile de pe vremea cand apareati la Tele7,ma fascinati intotdeauna .Va felicit si va doresc mult succes.V-as ruga mult o astrograma pt. copilul meu este nascut in Oradea in 1987 pe 05 08 intre orele 14-15 intr-o zi de miercuri.Multumesc .

La Multi Ani!
Multa sanatate si putere de munca va doresc din toata inima!
Urmaresc cu regularitate emisiunile D-voastra și sunt fascinata de inteligenta si cultura D-voastra.
M-as simti onorata sa-mi alcatuiti astrograma.

buna , as dori o astrograma personala ,sant nascuta pe 01 03 1964,nu ma regasesc tot timpul in zodia pesti.multumesc !

Buna ziua,
va admir munca si cred ca ce spuneti dvs. are o baza stiintifica si nu se bazeaza, ca in alte atatea cazuri, pe vorbe-n vant.
Eu si sotul meu suntem intr-un mare impas: el doreste sa divortam si sa renuntam la tot (o fetita de 3 ani jumate si o casa). Sunt „paralizata” de tot ce se intampla si m-ar ajuta mult o astrograma pe 2010.
fetita – Filimon Daria Andreea nascuta 05. 11. 2006 in Bacau la ora 12:30 noaptea
sotul – Filimon Daniel Petru nascut 07. 12. 1976 in Razboieni, jud. Neamt (din pacate nu stiu ora exacta)
eu – Filimon Eugenia Maria (Coman inainte de casatorie), nascuta 01. 10. 1977 in Braila la ora 12: 45 ziua

Va multumesc din suflet.

Stimata doamna, fica mea nascuta in balanta la 12.10.1979 este propusa pentru operatie in Saptamana Mare a acestui an. Poate face operatia in aceasta perioada?

am uitat sa spun ca sunt pe la ora 16 nascuta dar nu stiu ora pt sotul meu .el e nascut in jud tulcea ,sat lunca .

Ce usor spui VREAU…..Toti vor CEVA,putini obtin….OK,SPERATI !!!!

buna ziua…as dori sa stiu ce parere are Urania in legatura cu 21 dec 2012, alinierea planetara….ar fi interesant sa prezinte kestia asta in emisiunea de vineri…ar fi interesant

Urania are ceva cu gemenii?

De ce faceti ceea ce faceti? Oare cunoasterea viitorului ne da posibilitatea sa schimbam ceva? Stiti privind o emisiune la sfirsit de an, am vazut o dorinta enorma de schimbare, pot spune chiar o disperare. Oare nu este prezicerea viitorului un alt opium pentru noi toti? Inca o iluzie, nu conteaza dulce sau amara? Din disperare si cautari fara raspuns la intrebarea „de ce?”, lasam responsabilitea pe umerii astrilor? Dar ce pot face eu?, unde e spatiul in care pot schimba ceva? Stiu ca veti nega aceste intebari, ele nu ne convin, ne creaza disconfort, senzatia ca ne lovim de ceva unde nu exista raspunsuri logice, total opuse naturii noastre.

mi-ar face mare placere sa va cunosc.va plac foarte mult si sunteti un drog saptaminal.
daca se poate o astrograma 12.05.1968
ora.18,30 duminica constanta

buna ziua…as dori tare mult sa-mi faceti o astrograma personalizata. sunt nascuta in Bucuresti pe 4.08.1982 la ora 11:00…va multumesc tare tare

stimata urania,
am nevoie disperata de ajutorul tau.
cu multe multumiri,
doina dinu

asdori o astrograma de la dv. 07 10 1975 targoviste ora07-08 dimineata va rog mult pe toate segmentele balanta

Buna seara stimata doamna,
Cred cu fermitate ca tot campul magnetic al Pamantului, ca miscarea planetelor influenteaza viata (la orice nivel). Desi sunt fizician (teoretic vorbind), cred ca exista anumite reguli ale universului, o anumita linie a destinului.
De cand sunt mica, am muncit foarte mult si nu atat pentru bani (cum spune zodia mea Leu), cat pentru a fi apreciata si iubita (ceea ce mi.a lipsit de mic copil).
In dragoste am facut mereu greseala de a spera mai mult decat trebuie…si acum, la 30 de ani, dupa ce am lasat totul pentru a-mi urma inima..sunt tot de unde am plecat.

Imi aduc aminte ca aveam poate 19 ani, cand o tiganca voia sa ma fure si a reusit sa scoata de la mine un inel si sa imi faca nu stiu ce noduri. Nu stiu daca vrajitoria exista sau e doar o autosugestie atat de puternica incat mi-am facut rau singura.

Ce e drept, e ca am nevoie de putina indrumare de cum sa ies din impasul psihologic.

In masura timpului dumneavoastra disponibil, as dori daca se poate, niste indrumari pentru viata sentimentala si financiara, pentru ca se pare ca ceva fac rau: oricat as munci, oricat suflet as pune, tot nu reusesc sa imi implinesc vise…

Va voi trimite datele pe mail, pentru confidentialitate, in cazul in care agenda dumneavoastra permite.

Salutari,
Monica

Buna seara, doamna Simona Varzaru. Va urmaresc cu mult interes pentru ca mie, personal, mi se adevereste intocmai ceea ce spuneti,.. Sunt fascinata… As dori , daca se poate, o astrograma: 09.05.1966, Craiova (ora 12-12,30 ). Mi-as dori sa va cunosc personal…, m-ați putea ajuta mult…!
Va multumesc!
Carmen-Lili

am o fetita cu scolioza grava.nu stiu ce sa fac daca trebuie sa accept sa i se faca operatie sau nu.e nascuta pe 24 iulie 1997.va multumesc

buna seara,doamna Simona,as dori si eu o astrograma dak se poate.va multumesc.

Am sa va aduc la cunostinta un lucru foarte neplacut si cred ca e bine sa stiti si sa luati masuri…. https://www.facebook.com/HoroscopUraniaCom
Cu dragoste si respect pentru tot ce faceti,
Mihaela

Felicitari pentru emisiunile d-voastra!
As dori si eu o astrograma … pentru ca in ultimii 2 ani ma simt urmarita constant de ghinion…Foarte greu ma mai motiveaza ceva pentru ca am depus multe eforturi care nu au fost rasplatite… din contra. Imi e frica sa mai sper… Sunt nascuta pe 2 octombrie 1987, intr-o zi de vineri, la ora aproximativa 14, in Pitesti. jud. Arges. (Nu stiu daca are relevanta faptul ca m-am nascut prin cezariana si nu pe cale naturala.)
Va multumesc!

buna seara. Ma numesc Alexandrina si m-am nascut pe data de 27 februarie 1964, va rog daca se poate ca sa imi faceti si mie o astrograma despre destinul meu in toate privintele.
Va multumesc frumos!

Lasă un comentariu

Urania 2014

Urania English

Sustine Campanie Urania

Cred in predictiile oferite de Urania! COD:  Click aici pentru a copia codul corect " Cod Urania

Introdu e-mailul tau pentru a fi tinut la curent cu noile articole postate de Urania !

Alătură-te celorlalți 1.805 abonați.

Urania

Subscribe in Bloglines Add to netvibesAdd to My AOLSubscribe in NewsGator Online

Powered by FeedBurner

Horoscop 2014

Urania 2014

Blog Stats

  • 3.803.051 hits

Horoscop 2014 Urania

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vizitatori online Urania

Blog Urania 2014

toateBlogurile.roBloggers - Meet Millions of Bloggers

Raiting articole urania

Urania 2014 in Zelist

Top Vizitatori Urania Glob

free counters

RanK Urania 2014