Horoscop Urania 2014

Berbec 2009 Zodiac European

Posted on: februarie 19, 2009

Horoscop 2009
Caracteristicile anului:

In anul 2009 va veti confrunta si cu diverse probleme, unele din ele fiind o continuare a celor din 2008. Din fericire, Jupiter se va afla in acest an in zodia Varsatorului, si acest lucru va fi in avantajul dvs. Asa deci, veti avea parte de un an cu probleme la serviciu, care va vor obliga la eforturi deosebite. Dar Jupiter va veghea asupra dvs. si va va permite sa gasiti solutii inspirate si eficiente astfel incat ele vor fi rezolvate mai devreme sau mai tarziu. Sansa dvs. in acest an se va vedea mai ales in ceea ce priveste relatiile sociale. Veti reusi sa va bucurati de o crestere a popularitatii, oriunde va veti duce oamenii va vor simpatiza si va vor aprecia calitatile. Veti avea ocazia sa va largiti cercul de prieteni dar si sa va faceti relatii care va vor sprijini in tot ce veti dori sa intreprindeti. Sfarsitul lunii mai- inceputul lunii iunie va fi una dintre cele mai bune perioade ale acestui an caci inspiratia si inteligenta se vor imbina in mod fericit si iti vor permite ai realizari mai deosebite.
Ceva neplaceri ar putea sa apara si in ceea ce priveste sanatatea. Luna septebrie v-ar putea aduce evenimente nefaste in aceasta directie. Va trebui sa tratati cu toata seriozitatea orice simptom. N-ar fi exclus nici sa se produca o schimbare la serviciu, schimbare care nu va va conveni intr-o prea mare masura.

Dragoste:

Anul 2009 va debuta cu o nevoie deosebita de consolidare a relatiei tale de dragoste. Simpatia de care te vei bucura in relatia cu persoanele de sex opus iti va aduce o crestere a popularitatii mai ales la inceputul anului. Entuziasmul sentimental va fi peste nivelul obisnuit, dar poate tocmai de aceea n-ar fi indicat sa iei decizii in plan sentimental fara o matura chibzuinta. In martie vei avea ocazia sa faci o cucerire, dar este putin probabil ca relatia sa dureze. Tot atunci ai putea reveni asupra unor decizii mai vechi. In lunile de vara vei fi ceva mai sensibil, usor romantic, ceea ce ar putea duce la o imbunatatire a relatiei tale cu partenerul de suflet. In iunie acesta ar putea avea o realizare de care va veti bucura impreuna. Unele neintelegeri ar putea sa apara la sfarsitul lunii noiembrie-inceputul lunii decembrie.

Etichete: , ,

9 răspunsuri to "Berbec 2009 Zodiac European"

pina azi 05/05/2009 s-a adeverit aproape totul chiar daca nu e pe placul meu FELICITARI D-NA URANIA !

am un prieten caruia i s-a intamplat intocmai !!! imi puteti spune aceleasi lucru pentru sagetator? 🙂 si daca se poate sa-mi trimiteti pe mail ?
felicitari pentru tot !!

cristina

Deoarece m-am confruntat in anul 2008 cu probleme destul de dificile si ma confrunt in continuare as dori sa stiu mai exact ce-mi rezerva perioada urmatoare din toate ounctele de vedere.
Am familie,am copii care se confrunta si ei cu probleme care probabil sunt in mare parte generate de conjunctura in care ma aflu eu si sotul meu,as dori sa stiu cum pot sa rezolv anumite situatii atat in ceea ce ma priveste pe mine personal cat si pe cei din jurul meu.
Va multumesc.

am o prietena careia i s-a intamplat EXACT asa !!! socant…
puteti scrie si pentru sagetator va rog? mi-ati face o foarte mare bucurie !

multumesc!!!

sunt rac nascuta pe 09.07.1980 si vreau sa vad ce imi rezerva 2009

sunt fecioara 19 09 1974 ,urmaresc urania

sunt nascuta in bucuresti pe 11 aprilie 1962, imi puteti spune la ce ma pot astepta de la anul 2009, chiar daca suntem aproape de sfarsitul anului. va multumesc

Lasă un comentariu

Urania 2014

Urania English

Sustine Campanie Urania

Cred in predictiile oferite de Urania! COD:  Click aici pentru a copia codul corect " Cod Urania

Introdu e-mailul tau pentru a fi tinut la curent cu noile articole postate de Urania !

Alătură-te celorlalți 1.805 abonați.

Urania

Subscribe in Bloglines Add to netvibesAdd to My AOLSubscribe in NewsGator Online

Powered by FeedBurner

Horoscop 2014

Urania 2014

Blog Stats

  • 3.803.026 hits

Horoscop 2014 Urania

februarie 2009
L M M J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Vizitatori online Urania

Blog Urania 2014

toateBlogurile.roBloggers - Meet Millions of Bloggers

Raiting articole urania

Urania 2014 in Zelist

Top Vizitatori Urania Glob

free counters

RanK Urania 2014