Horoscop Urania 2014

Pasul Fortunei

Simona Vărzaru  :

Emisiunea “Pasul Fortunei” este difuzata Vineri de la ora 17 si in reluare Sambata de la ora 14.30 .

“Pasul Fortunei” este o emisiune de previziuni astrologice, programul realizat  nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă telespectatoriilor  informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare si nu numai.

56 răspunsuri to "Pasul Fortunei"

Stimata Urania,
urmaresc emisiunile dvs de foarta multa vreme, va admir si va implor ajutorul. As dori o adresa de contact sau un nr de telefon.
Am incercat sa obtin nr dvs de telefon sau adresa unui cabinet inclusiv la B1Tv, dar mi-a fost imposibil. Fiul meu a murit si vreau sa inteleg ; dvs ma puteti ajuta.
Va multumesc anticipat

Buna, as dori foarte mult o astrograma, sunt nascuta in 30 aprilie 1987, ora 12: 30 ziua, loc Borsa, Maramures. Daca se poate in plan sentimental si al casatoriei. Va multumesc.

Buna ziua, dna Urania. Ca si dna de mai inainte, am cautat si eu numarul dumneavoastra de telefon sau macar o adresa de mail. Nu stiu de ce, dar mi-ati inspirat mereu incredere si cred ca ma puteti ajuta. Va rog, daca binevoiti, sa-mi raspundeti la mesaj pe adresa de mail.
Multumesc din suflet.

Buna ziua,dna Urania.As dori daca se poate sami faceti si mie o astrograma daca se poate si so postati aici sau eventual pe adresa de email.
datele mele personale ar fi urmatoarele:
zi:01
luna:03
anul:1980
ora:14.20
oras:bacau

de asemeni poate o sami dati adresa dvs de email sau id de mess poate vom mai comunica.Multumesc din suflet.

P.s. :Ar fi bine daca ati putea sami faceti pe 3 nivele respective trecutul (cam rau si trist,parere proprie),presentul (cam cu semnul ?),viitorul (greu de spus)si pe domeniile:profesional,dragoste (ratat,pierdut adika trebuia sa am relatii la 23,24,25,26 ani ?),bani,creatie,studii,personal,casa,familie,sanatate

Doamna Simona, am rugamintea daca aveti timp sa-mi faceti si mie astrogama.Datele: 12.06.1963 ora.13.30-Braila. Va pup cu drag!

Sarutmainile si LA MULTI ANI! Sper sa aveti timp si pentru astrograma mea. Datele mele sunt 19.11.1981 ora 03:30 Bucuresti
In speranta ca imi veti transmite si mie astrograma, va urez toate cele bune si multa sanatate pe 2010. Peste acest an daca reusim sa trecem cu bine, din punct de vedere al sanatatii, eu zic ca am mai castigat un an. Financiar, ne-om descurca la fel ca si pana acum, fiecare cum poate mai bine. Cat despre dragoste, sentimente, eu zic ca tine foarte mult de fiecare individ in parte, de cat de mult se poate deschide(oferi) partenerului/ei. Numai bine tuturor cititorilor si nu numai!!!

Un an cu sanatate si realizar pe toate planurile !
Sunt curioasa, niciodata nu mi-am „cautat” destinul, dar m-a „urmarit” insistent.
Am un baiat nascut in aceeasi zi cu mine (03 dec. 1981 orele 6-7, nu stiu exact, iar eu 03 dec. 1955 dupa ora 20 ), si inca un baiat nascut pe 26 dec. 1985 orele 10-11 .
Mi-ar face placere sa stiu mai multe despre destinul familiei mele.
Multumesc anticipat.

Am fost pur si simplu surprins (placut) de analiza dumneavoastra , pe care am urmarit-o si-n reluare, de eruditia ,seriozitatea si profesionalismul dumneavoastra insotit de harul daruit de providenta spiritului dumneavoastra intuitiv este pur si simplu un festin ca la fiecare inceput de an sa va urmares si ascult nu numai previziunile ci si analizele economice ,politice si soaciale (iar anul acesta chiar fara menajamente )deja cateva s-au confirmat ,citez:
„n general, exista credinta ca nu se pot succede doua crize financiare, iar oamenii sunt linistiti. in acest timp, noi ne pregatim in urmatoarele 12 luni pentru o noua catastrofa finaciara, a declarat Simon Johnson, fost director al Departamentului de Cercetare de la FMI. Criza economica nu s-a incheiat. in fapt, abia a inceput, este de parere Simon Johnson, un reputat economist din Statele Unitea. Johnson, fost director al Fondului Monetar International, a declarat la postul TV CNBC ca exista posibilitatatea aparitiei, in perioada imediat urmatoare, a unei catastrofe financiare. In Statele Unite ne bazam pe faptul ca statul o sa salveze la infinit bancile, asa cum a facut-o in septembrie 2008 si in lunile care au urmat. in general, exista credinta ca nu se pot succede doua crize financiare, iar oamenii sunt linistiti, in timp ce noi ne pregatim in urmatoarele 12 luni pentru o noua catastrofa finaciara, a spus Johnson intr-un interviu la CNBC(…)”
Sursa :Vineri, 08 Ianuarie 2010
O noua catastrofa financiara ne asteapta in 2010, spune un fost director FMI
PS.

Eu am aparut in lume intr-o marti in jurul orei 08,30 in ziua de 08 FEBROARIE in anul 1949 ,in orasul Constanta si am e-mail, sin_dumitru2001@yahoo.com

errata de stil : „de spiritul dumneavoastra intuitiv”

errata ortografica : sa va „urmaresc” , si „sociale”

PS.
Eu am o vorba „graselile mele ferestre deschise pentru dumneavoastra” ,

La Multi Ani stimata doamna!!!!!!!

VA URMARESC EMISIUNILE SI POATE NU CREDETI DAR MA GHIDEZ DUPA HOROSCOPUL PREZENTAT DE DVS.SI CHIAR IMI IESE,MII DE MULTUMIRI CA EXISTATI ! ANTONIA

BUNA<URANIA! Anul acesta mi s a parut ca te ai coborat f mult spre intelesul tuturor cu previziunile tale..Unii spun ca esti cruda in prezentarile tale..eu spun ca esti asa cum exprima cerul..
Imi place abordarea ta….esti daruita de la d zeu cu har….
Ai avut inpact asupra vietii mele…uneori…aproape..mereu, la capricorn..vorbesti de mine…Te rog sa mi raspunzi scurt …uitandu te in astrograma mea; Pot face astrologie?……..Am sansa sa am alaturi un partener..acum…?… DATELE MELE 18 01 1954 ora 0,10 lugoj timis
MULTUMESC!…..si multa fericire!

Nu am stiut unde sa intru pentru o intrebare si am facut-o aici.
Nu stiu daca este bine. Urmeaza sa aflu. Sarut mana, D-na… Urania! Sunt nascut pe 12 martie… si nu stiu carei zodii sa ma subscriu. D-vs ati facut calculul precesiei – de 24 de zile – in relatie directa si proportionala cu… astrologia Vedica? Intreb, deoarece urmarindu-ma (ca horoscop personal) la pesti, nu prea se potrivesc predictiile (ba chiar deloc). Daca ati facut calculul precesiei sau nu, va rog sa-mi spuneti si atunci eu unde trebuie sa fiu atent: la Pesti sau la Varsator? Adaug faptul ca ma incurca si faptul ca nu stiu ora (macar aproximativa) a nasterii mele, pentru a vedea ce ascendent am, pentru conexiuni necesare nepotrivirilor de predictie.

ma numesc ana-maria. m-am nascut in piatra-neamt, pe 9.09.1982, ora 23. am o rugaminte, dc se poate, sa-mi realizati si mie astrograma pe anul acesta, ma intereseaza in special planul sentimental – relational. Va multumesc anticipat

spera ca veti vorbi si despre noul an chinezesc .va urmaresc de la inceput si am citit cu interes si revista daca se poate sa incepeti sa scieti dinou ar fii nemaipomenit am gasit informatii intresante si utile

Buna seara,

Sunt scorpion cu ascendent in fecioara(05.11.1964,ora 2,45 Bucuresti).Toti cand aud ca sunt scorpion spun uuuau! si incep sa se uite si sa se comporte ciudat.Ma regasesc in multe,dar la nivel subtil,in scorpion;si in fecioara,rac si pesti uneori.Nu sunt galagioasa,detest violenta sunt foarte calma si pasnica.Sunt o companie placuta pentru prieteni si cunoscuti;nu am acea indrazneala obraznica pe care o vad la alti scorpioni.Nu beau,nu fumez(m-am lasat de fumat de ceva ani buni),nu fac avansuri si tentativele de avansuri ale celorlalti le ucid din fasa.Cu toate acestea,simt asa in aer,o anume ”teama”fata de mine a unora ca si cand as vrea sa le invadez teritoriul.Departe de mine acest gand,imi iubesc familia si tin foarte mult la unitate,armonie si dragoste.Sotul meu este foarte gelos(gemeni)si are un comportament violent obsesiv fata de mine.Unde am gresit?Care este lectia Karmica?Ce pot sa fac sa repar ce este de reparat?

buna ziua . nu stiam unde trebuie sa scriu asa ca voi scrie aici . nu vreau astrograma sau ceva de genu asta .. sunt nascut pe 19 martie 1989 si ceea ce am ascultat azi (vineri 29 februarie) la zodia pesti .. .. am inteles absolut tot, m`ati descris in detaliu pe mine si actiunele mele , pana la un anumit punct dupa care, tot ce ati zis urma sa fac adica gandeam doar ca nu stiam daca e nebunia mea sau chiar e posibil si/sau real .. acum am inteles au mai prins legatura in capu meu niste chestii … nu stiam cui sa spun ca nu m`ar intelege nimeni pt ca stiu, ca am incercat, toti inteleg pana la un anumit punct toti au limite nu am gasit inafara de dumneavoastra pe nimeni…. probabil ca ati mai auzit chestii de genu aceasta sa fie false sau cine stie ,ca sau regasit in ceea ce ati spus, si la mine a mai fost, dar niciodata atat de concret dar eu va`am scris sa ma mai descarc ca stiu ca e cineva acolo care intelege sper/cred si sa Va Multumesc …. succes in continuare

pe un peste doar un peste il intelege cu adevarat..:-)

Buna ziua,
doresc foarte mult sa stiu cate ceva despre mine…sunt nascuta pe 06-10-1981 ora 2 noaptea.doresc sa stiu despre dragoste-casatorie si cariera.va multumesc

Buna ziua. As dori si eu o astrograma : Dumitrache Dan Gabriel, 02.03.1990, ora 22:30, Bucuresti. Va multumesc, va urmaresc cu drag saptamana de saptamana.

buna ziua.daca aveti timp si pentru mine vreau o astrograma interpretata si analizata de dumneavoastre……sunt nascut la data de 21 aprilie 1950 ora 16.00 , bucuresti. m-am nascut la sapte luni de aceea incerc sa ma regases daca asta este cuvantul potrivit inzodia taurului si in ascententul balanta.va multumesc foarte mult

multumesc foarte mult .

ascult cu interes Urania; sunt scorpion si de multe ori sa indeplinit ce am ascultat .

urari de bine ascult cu interes

Cu tot respectul, Doamna Simona Varzaru,

Ma adresez Dumneavoastra precizand:

Sunt nascuta pe 25.06.1971, intre 10:30-12:30, si in masura in care puteti, aveti rabdarea si deschiderea necesara, va rog sa imi oferiti din stiinta si vastele cunostiinte pe care le detineti in domeniul astrologiei si sa imi descrieti 2 aspecte:

– astrograma personala indraznesc sa va rog si pentru trecut si viitor;
– daca sunt pe drumul cel bun deoarece am senzatia ca sunt aproape de ceea ce trebuie sa devin dar cumva rezultatele mele ricoseaza punctul final.

Toata viata am avut senzatia ca multele momentele grele pe care le-am trait au fost nedrepte si nu isi aveau explicatia, crescand m-am gandit ca se datoreaza unor purtari din trecut – karmei;
Din eforturile mele anterioare se pare ca as fi dobandit o mare putere spirituala in trecut insa nu am folosit-o in scopuri bune ci am abuzat de ea gresit.

Insa, nu am primit niciodata explicatia pentru trairea perceputa inca de mica de om constrans, ferit de ceilalti de parca as fi fost intr-un plan care nu ma lasa sa fiu vazuta cu adevarat ci doar interpretata diferit si gresit; ca tot ce mi-am dorit sa realizez nu am reusit iar cand s-a putut face ceva a fost dupa multe eforturi; tot timpul a fost ceva care nu m-a lasat sa ma implinesc cu adevarat iar darurile mele primite de la Creator au ramas neexploatate.

Orice doriti sa imi sugerati spre a schimba in bine, va ascult atent.

Doresc sa fiu cat mai bine pregatita pentru ceea ce va aduce anul acesta si urmatorii 2, intuiesc o deschidere spirituala dar parca felul semnului meu – Racul – ma intoarce si ma intarzie. Din cate am inteles, trebuie sa ne trezim si sa fim mult mai activi si ancorati in prezent.

Felicitari pentru toate emisiunile pe care le realizati, fie ca e vorba de pietre pretioase, muzee, gradini, informatiile uriase pe care le detineti sunt superb prezentate. Imi doresc sa le vad cat mai des – fie si reluarea lor.

Cu respect si multa admiratie.
Multa sanatate si ajutor divin!
Mihaela Banica

Sunt super incantata ca am gasit acest sit, o adevarata mana cereasca.
Multumim Urania ca existi.

Buna seara !
Va ascult cu f mare interes in fiecare saptamana si nu o data am exclamat ” wau , chiar ” le vede ” , de multe ori imi parea ca ati deslusit horoscopul doar pt mine ; va felicit pt munca enorma depusa pt a ne lumina si pt sfaturile date noua novicilor in aceasta stiinta Astrologia .
Deasemeni felicitari pt emisiunea Lumea in 1000 de minute , excelent realizata de unde am avut fff multe de invatat .
Va doresc sanatate si putere de munca in continuare pt ca (nu in sensul egoist ) avem nevoie de dvs.
O seara placuta si petrecere frumoasa , doar este ziua Sf Constantin si Elena si presupun ca sarbatoriti pe cineva drag !

Buna ziua d-na urania , va urmaresc de foarte mult timp emisiunea Pasul Fortunei pe canalul B1 tv si vreau sa va spun ca aveti dreptate in tot ceea ce spuneti, as dori daca se poate sa-mi faceti o astrograma si sa-mi calculati ascendentul sunt nascuta pe 08.03.1978 dar ora nu o stiu exact , stiu doar ca sunt nascuta intre ora 11:30 si 12:30 va rog frumos daca puteti sa-mi calculati ascendentul .Va multumesc mult de tot.

Va multumesc pentru fiecare vineri dupa amiaza !

Toata lumea vrea ASTROGRAMA….Oare stiti cit se munceste????!!!!! Nu o mai laudati pe urania […] Stie foarte bine ce astrolog bun este!!!! Nu va mai lingusiti….. Cu respect,oricum ati fi !!!!!

Buna ziua!
Doamna Varzaru as vrea si eu sa vin la o intalnire cu dumneavoastra daca se poate. Sunt tanara si desi mai vin cu picioarele pe pamant din cand in cand , continui sa fiu dezorientata. Sunt in zodia Pesti.

Buna sa va fie inima. Sper sa nu gresesc ,am incercat sa va mai trimit dar nu stiu in ce masura a-ti primit acel mesaj. Oricum nu vreau sa va sacai . Indraznesc sa va spun sa EU simt ca dumneavoastra ma puteti ajuta , sfatui. Am o mare de probleme , ca toata lumea. Eu am cautat sa plec in strainatate , am chiar si bilet , ( foarte curand) sunt chiar asteptata, dar eu simt ca ceva nu e bine, ( nu mi-e frica de greu). Va rog din suflet , nu va pasez acesta hotarare, e bine sa plec acum , sa mai astept la alta familie ? 13.02.1969 BT

Buna ziua, Mi-as dori tare mult sa imi fie facuta o astrograma si intrebarea este daca dumneavoastra faceti asta si prin e-mail? Va multumesc si tin sa va spun ceva,ador sa va aud vocea clara,inducatoare de „transa” pot spune(exagerand:))

Va urmaresc de 3-4 ani si sincer, multe dintre previziuni au fost corecte…chiar pot spune ca uneori vineri seara imi era teama sa va ascult…pentru ca nu era exclus ca in timp sa ma conving ca unele predictii se dovedeau a fi corecte….desi credinta ortodoxa condamna previziunile…dar in fond toate sunt cu voia lui Dumnezeu…chiar si astrologia…

nu gasesc previziunile pentru anul 2011.Aveati in fiecare an o emisiune in acest sens.Nu se mai emite asa ceva, s-a interzis? Supara pe cineva?

Ati reusit sa captati atentia multor pesoane.Eu imi consult cu interes in fiecre vineri,previziunile pentru saptamana urmatoare.Sigur ca depinde foarte mult de decada si ascendent,dar de marea majoritate a datilor se potrivesc mai mult decat ar vrea cineva sa creada.Intotdeauna ,parerile sunt impartite,dar fiecare cu inclinatiile lui.Chiar daca esti adeptul unei religii sau crezi in Dumnezeu,nimic nu te impiedica sa te auto educi si sa vezi si mai departe.Si daca tot are cine sa ne aduca aceste informatii…..de ce nu .
Multumesc !
Cu mult respect si atentie,
Paula

Va urmaresc de foarte mult timp.
Anul 2010 a fost un an groaznic pt mine. Sunt in zodia scorpion si s-a adeverit tot ceea ce ati spus din punct de vedere emotional si familial, in sensul ca totul s-a terminat cu un divort care m-a uimit pe mine si pe toti cei din jur. Va rog sa-mi dati si mie o adresa de mail ca sa va pot trimite mai multe date pt. o astrograma. Va rog…si multumesc.

de multe ori va urmaresc si in general imi spuneti ceea ce cu adevarat mi-i se intampla. sunt 3 ani de cand au inceput problemele in viata mea in plan familiar ma refer si in general aveati dreptate atunci cand va ascultam imi spuneai exact ceea ce eu din pacate traiam.acum am ascultat din nou previziunile saptamanii viitoare si nu mica mi-a fost uimirea sa inteleg ca dupa atata timp de suferinta sunt la finalul ei.am toata increderea din lume ca asa va fii ptr. ca eu sunt un rac(21 iulie 1975)iar racii au avut parte de multa ,de prea multa suferinta in toti acesti ani.
mi-ar placea sa imi raspundeti si mie mai ales ca se apropie de final si procesul de divort care a inceput acum un an si am si doua fete.multumesc!

Urmaresc emisiunea dvs. si imi este ca un ghid. Chiar daca nu se potrivesc in totalitate, eu stiu ce sa inteleg dincolo de cuvinte. Sunt scorpion – 31 octombrie 1969 – cu ascendent in leu. Cei mai multi cunoscuti ai mei spun ca sunt o femeie foarte putermica. Pe colegi ii simt uneori timorati iar barbatii cu care vin in contact sunt intimidati, nu-si gosesc cuvintele. Mi-am dat seama ca toate astea pot fi un atu si invat sa-mi controlez instinctele. Multe din afirmatiile dvs. mi-au deschis mintea cu privire la propria mea persoana. Lucrez intens la a ma cunoaste. In felul asta pot sa-i cunosc pe ceilalti. Sotul meu e capricorn. Suntem compatibili. Ne completam. Suntem casatoriti de 20 de ani, am avut si momente tensionate dar am trecut peste toate. Cred cu tarie ca ne-a ajutat in relatie faptul ca am stiut eu cand, in ce fel si cum sa actionez. Asa am aflat ca femeile scorpion pot, cu multa rabdare, sa manipuleze si ca pot fi periculoase, atunci cand se simt amenintate. Incerc ca combin aceste avantaje cu diplomatia si intelepciunea. E de-a dreptul magulitor sa vezi cum castigi lupta dupa lupta doar din vorbe si priviri. Conditia esentiala- asta se invata – e sa ai vorbele mereu la tine iar privirile sa aiba tinta precisa.

Se potriveste extraordinar de bine si se si intampla ceea ce spuneti.

buna ziua,
stimata doamna sunt una din miile de femei care va urmareste si citeste emisiunea dumnevoastra cand nu pot i-mi pare tare rau.i-mi doresc din sufletul asta al meu pacatos sa am onoarea de a va cunoaste personal cred ca indraznesc prea mult dar mi-si dori o analiza a veti mele asa sincera cum numai dumnevoastra o faceti,asa cum o fi cu bune si rele.smit ca am nevoie de asta, oare am eu norocul asta?cu tot respectul,astept sa ma auziti si pe mine.
inca o data va multumesc si i-mi cer scuze pentru indrazneala

BUNA ZIUA AS DORI ASTROGRAMA MEA SUNT NASCUT IN 02-02-1960 ORA 6 SI 10 IN COMUNA BLAGESTI JUDETUL BACAU ACTUALIMENTE LOCUIESC IN TARGOVISTE .despre; DACA VIN APRILIE GASESC UN LOC DE MINCA SAU VAND MASINA CA L-AM PUS IN VANZARE PE LOGAN. VA MULTUMESC.

Stimata doamna,
Sunt ani de cand urmaresc cu sufletul la gura emisiunile d-voastra si iata ca in sfarsit mi-am gasit puterea de a va scrie. Sunt nascuta in 26.05.1963 ,dintr-o casnicie nereusita am ramas cu un copil,am muncit toata viata mea,iar acum sunt in cel mai adanc abis in care am fost vreodata. Totul ,absolut totul in jurul meu se naruie. Daca timpul va permite sa cititi in stelele universului meu,v-as ramane recunoscatoare.Poate asa mi-as mai putea gasi calea. Va mutumesc oricum.

As dori si eu un email ca sa putem discuta mai multe detali despre astrograma zodiei mele.
Astept Raspuns.

Va urmaresc cu foatre mare interes in fiecare saptamina ,si va multumesc !

Buna ziua, dna Urania..Am si eu o mare rugaminte la dvs..daca puteti sa imi spuneti si mie ceva legat de viitor…loc de munca nu am de 2 3 ani..aiurea imi merge cu totul…daca doriti sa imi spuneti si mie cate ceva ..ziua 20 luna 10 an 1989 ora 20 30.va multumesc mult

Va transmit toate salutarile mele si uararile de sanatate.Va urmaresc emisiunea,si amminceput sa cred in horoscop datorita dvs.Va iubesc mult si va urez spor la lucru.

Sunt o fosta eleva a dvstra (Simona Patrascu) si, ascultandu-va emisiunile ma simt ca la cursuri si chiar am tendinta de a lua notite – uneori chiar o fac.
In horoscopul de luna aceasta a zodiei rac, am avut senzatia ca ati interpretat astrograma mea personala.
Avand in vedere trairile pe care deja le am, va intreb: ce atitudine ar trebui sa abordez?
Sunt nascuta pe 30 iunie 1967, 12.30-13
PS.
Sunt intr-o situatie disperata, sfatul dvstra fiindu-mi de mare folos
Multumesc anticipat, SP

Buna ziua stimata doamna,
Succesul previziunilor dumneavoastra este atat de mare incat trebuie
sa-l traduc simultan sau consecutiv pentru prietenii mei francezi care se afla in Romania sau in Franta. Formularile dumneavoastra elegante in limba romana sunt o provocare pentru mine caci trebuie sa le gasesc echivalente in limba franceza.
Va multumesc pentru momentele de delectare inelectuala pe care le oferiti publicului.

Draga Urania,
Nu am crezut ca poti face previziuni cu atata exactitate.
Uneori ma sperii.Am impresia ca ai o camera de luat vederi in casa mea si stii tot ce se intampla.
Iti multumesc ca existi.Daca vrei te rog sa imi spui si mie cateva cuvinte despre viitor:10.05.1954 ora 00.30
Multumesc

Buna ziua d-na Urania, va urmaresc de foarte mult timp emisiunea Pasul Fortunei pe canalul B1 tv si va rog daca se poate astrograma personala, datele sunt:
zi:16
luna:11
anul:1967
ora:nu a stiu exact, mama mea mi-a spus inainte de ora 19
oras:bucuresti

Va multumesc, astept cu nerabdare raspunsul dvs, daca se poate puteti sa o trimie-ti pe adresa mea de mail sau daca pot va contactez in vederea obtinerii acestei astrograme contra cost.

Buna seara,
Urmaresc horoscopul dumneavoastra de cate ori pot si as avea si eu o rugaminte la dumneavoastra; de ceva timp lucrurile in familia mea nu sunt foarte bune,am trecut prin perioade foarte grele si parca nu se mai termina.As avea nevoie de ceva sfaturi…
Imi puteti interpreta astrograma personala?
Sunt nascuta pe 25.11.1989 la ora 12:00
Va multumesc si va urez mult succes in continuare.

Draga Urania,
Te-am urmarit de la inceput de pe 7abc.
M-an ghidat in actiunile mele dupa prezicerile tale si chiar mi-au prins bine.Te-as ruga sa imi faci astrograma (10.05.1954).daca se poate si sa imi spui si mie ce ma asteapta in continuare ca parca acum s-au strans toate necazurile: am ramas somera si de ani de zile (vreo 10 ani )incerc sa intru in posesia unei despagubiri pentru bunurile confiscate in Basarabia si ma mai judec pentru o casa nationalizata pe care am primit-o partial (1/2 casa cu teren si 1/2 doar casa).
te sarut
Norica

buna ziua,
sunt ani de cand astept cu mare drag si interes emisiunile dumneavostra saptamanale….de prin 1998…va multumesc pentru ca exsistati…, pentru sfaturile pe care ni le acordati.., pentru tot ceea ce faceti pentru noi…
va rog, in masura timpului dumneavostra disponibil, daca este posibil sa ma indrumeti cu anumite indicii, pentru a reusi sa iau anumite hotarari legate de cariera si relatia de cuplu…deasemnea as dori, cu bunavointa dumneavoastra, o adresa de email sau un numar de telefon, unde puteti fi contactata.
datele mele sunt: 07.06.1968 – ora 14.20 – nascuta in hunedoara , petrosani.
va multumesc anticipat si va doresc o primvara frumoasa plina de liniste si pace sufleteasca. cu mult drag, emanulia (M.C.B)

Draga Urania,
de ani de zile urmaresc emisiunea pe care o prezinti, mai exact acest interesant si dificil horoscop, pe care nu toata lumea din bransa ta reuseste sa il faca, sa spun asa cat de cat mai credibil.In general cam toate mi s-au intamplat, bineinteles, fiind la general, nu se putea realiza chiar totul, nu?astrologia e o „arta” destul de interesanta si ma captiveaza de tanara, dar avand destule alte preocupari, nu am avut timp sa citesc si sa ma informez mai profund.De aceea, daca ai timp si pentru mine, o mica astrograma…ar fi nemaipomenit…sunt o balanta cu multe probleme si tare as vrea sa stiu cate ceva…30 septembrie 1968, ora 16,45.Multumesc, si esti super!

Buna seara, v-am trimis un mesaj si nu as vrea sa fiu prea insistent,dar va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns.
Va multumesc,

Lasă un comentariu

Urania 2014

Urania English

Sustine Campanie Urania

Cred in predictiile oferite de Urania! COD:  Click aici pentru a copia codul corect " Cod Urania

Introdu e-mailul tau pentru a fi tinut la curent cu noile articole postate de Urania !

Alătură-te celorlalți 1.805 abonați.

Urania

Subscribe in Bloglines Add to netvibesAdd to My AOLSubscribe in NewsGator Online

Powered by FeedBurner

Horoscop 2014

Urania 2014

Blog Stats

  • 3.803.075 hits

Horoscop 2014 Urania

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vizitatori online Urania

Blog Urania 2014

toateBlogurile.roBloggers - Meet Millions of Bloggers

Raiting articole urania

Urania 2014 in Zelist

Top Vizitatori Urania Glob

free counters

RanK Urania 2014