Horoscop Urania 2014

Horoscop Urania Varsator 15-21 Ianuarie 2012

Posted on: Ianuarie 14, 2012

Pentru Vărsători, situaţia care este dezvăluită de contextul astral al săptămânii viitoare, se împarte în două registre. Cel obişnuit sau, să-i spunem inferior, ori deja trăit şi cunoscut, este legat de prezenţa Soarelui în Capricorn, în Casa a XII-a, care a reactivat o serie de suferinţe vechi sau a scos la lumină slăbiciuni trupeşti care ţin de un trecut sau de boli vechi neîngrijite, uitate ori de recidive. Al doilea palier al acestui context astal este legat de trecerea Soarelui în chiar segmentul lor natal. Începând cu 20 ianuarie Vărsătorii sunt vedete şi sunt protejaţi de acest tranzit, care le dă forţă, putere, energie, entuziasm ori îi cheamă în prim-planul vieţii publice, ori le induce în viaţa personală evenimente de prim rang. Să nu uităm însă că pe 16 ianuarie şi Marte intră în zodia Vărsătorului, dând acestui segment de energie cosmică o forţă deosebită. Cu două planete solare, diurne, pozitive şi masculine, Soare şi Marte, se poate spune că avem de-a face cu o forţă uriaşă care este de natură să-i transforme pe vărsători în nişte atleţi ai zodiacului.

Se pot lupta cu vicisitudinile, cu boala, cu nefericirea, cu ei însişi sau cu ceilalţi. Vărsătorii sunt în situaţia de-a face faţă unui stres deosebit tocmai datorită şi protecţiei astrale, cât şi energiei care le este indusă de sus din cosmos. Zile mai puţin fericite ar trebui să fie considerate 20 şi 21, când se anunţă o serie de probleme care ţin de soţ, soţie, partener, viaţă conjugală, sau un răspuns, o trăire, un eveniment, o conotaţie, care presupune un contract, ori un parteneriat. O serie de lucruri nu vor fi atunci pe placul Vărsătorilor. O să-i deranjeze un lucru. O să se simtă jigniţi, umiliţi sau marginalizaţi, ignoraţi ori sacrificaţi. Vor avea senzaţia că nu au făcut tot ce trebuie şi se vor pune pe o adevărată strategie de luptă pentru viitor. Vor începe să întocmească planuri de bătălie, reacţii, contrareacţii, replici, răspunsuri, demersuri şi aşa mai departe. Nu este nimic rău în toate acestea, în final viaţa însăşi este o luptă, ca să spunem şi noi, o uriaşă banalitate. Dar, ca orice uriaşă banalitate, ea este şi un mare adevăr. Viaţa este o luptă şi fără strategie nu faci decât să calci în străchini şi să construieşti prostie după prostie. Prin urmare, faptul că-şi alcătuiesc nişte paşi şi îşi regizează un anume loc în viaţa publică, nu este nimic rău.

Un context special, vă veţi întreba cu siguranţă, îl ocupă luna plină, dar care e acela? Luna plină, care se va afla în Rac, se va afla în Casa a VI-a, în principal Casa sănătăţii, secundar şi Casă a muncii. Aici se vor petrece două lucruri. Unii pot să cunoască o pauză în activitatea lor, pe fondul unei îmbolnăviri sau a unei înrăutăţiri, a unei afecţiuni care era controlată până acum, ţinută în frâu doar cuo tabletă două-trei. Ei, acum lucrurile nu mai ţin de tablete, mai e nevoie şi de altceva, fie de o discuţie cu medicul, de schimbare a atitudinii faţă de boală, de schimbarea conduitei şi a modului de viaţă al bolnavului, de schimbarea atitudinii chiar faţă de diagnostic. Unii pot să-l revizuiască ori pot să renunţe cu totul la atitudinea pe care a avut-o până acum, de îngăduinţă faţă de o serie de simptome, de toleranţă faţă de o serie de parametrii ai unor analize. Acum, lucrurile fie sunt mai stringente, fie sunt mai urgente, fie sunt un pic mai alarmante. Neplăcută este ziua de 19 ianuarie şi mai complicată este noaptea de 19 spre 20. de aceea, toţi cei care au o suferinţă, de indiferent ce rang, de indiferent ce categorie, ar trebui să ţină cont de acest moment astrologic. Organismul lor va fi slăbit, şubrezit, ei vor avea încercări mai mari, mai dureroase sau de mai lungă durată pe corpul fizic. Dacă suferă de ulcer o să-i doară stomacul mai tare decât altădată, crizele vor dura, intoleranţa la alimente va fi mai mare, medicamentele îşi vor face efectul într-un chip restrâns sau aproape deloc, aşa încât vor începe să schimbe medicament după medicament, în speranţa că vor atenua simptomele. Nu sunt indicate manevre chirurgicale, terapii care lezează integritatea organismului şi explorări care presupun un atac, ceea ce se cheamă … prelevările de probe, mai ales de ţesuturi.

Ziua de 20 ianuarie activează această Casă a VII-a şi, după ce că au fost enervaţi, stresaţi sau sunt în continuare îngrijoraţi de starea lor de sănătate, mai vin şi problemele parteneriale. Este cazul ca aceşti nativi să se controleze din toate punctele de vedere şi să reţină că, deşi secvenţa Capricorn a trecut, deşi au dpăşit şi etapa lunii noi, totuşi organismul lor are nevoie de repaus, îngrijire şi odihnă. Poate că terapiile alternative nu ar fi deloc rău să fie abordate, poate că alte demersuri, cum ar fi sacroterapia, psihoterapia sau demersurile naturiste, să fie conjugate cu un demers coerent al medicinii alopate

 Horoscop Urania Varsator 15-21 Ianuarie 2012 VIDEO

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Urania 2014

Urania English

Sustine Campanie Urania

Cred in predictiile oferite de Urania! COD:  Click aici pentru a copia codul corect " Cod Urania

Introdu e-mailul tau pentru a fi tinut la curent cu noile articole postate de Urania !

Alătură-te altor 1.827 de urmăritori

Urania

Subscribe in Bloglines Add to netvibesAdd to My AOLSubscribe in NewsGator Online

Powered by FeedBurner

Horoscop 2014

Blog Stats

  • 3,799,899 hits

Horoscop 2014 Urania

Sondaj Urania

Ianuarie 2012
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Vizitatori online Urania

Horoscop Urania

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Blog Urania 2014

toateBlogurile.roBloggers - Meet Millions of Bloggers

Raiting articole urania

Urania 2014 in Zelist

Top Vizitatori Urania Glob

free counters

RanK Urania 2014

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: