Horoscop Urania 2014

Horoscop Urania Pesti 15-21 Ianuarie 2012

Posted on: Ianuarie 14, 2012

Importante par să fie pentru Peşti zilele de 20 şi 21 ianuarie, într-un context legat de locul de muncă, de serviciu, nu neapărat bani sau contract, cât postură, relevanţă, rezolvare sau speranţă. Având în vedere că de pe 20 ianuarie Soarele se află în Casa a XII-a, alături de Marte, se pot anticipa o serie de conduite sau de metode. Unii pot să discute în secret, alţii pot să aibă idei tăinuite pe care să nu le exprime, să nu le rostească, să nule pună în aplicare sau să nu le facă cunoscute celorlalţi într-un chip explicit, ci doar voalat, tatonând, încercând sau speculînd o srie de informaţii, care puse cap la cap pot să-i contureze nativului din Peşti o realitate pe care el nu doreşte să o sugereze celor din preajmă, prin niciun cuvând, prin nicio aluzie, prin niciun demers. O serie de lucruri care ţin de meserie rămân ascunse sau rămân foarte bine mascate şi motivate în cine ştie ce demers sau dialog.

Dar, atenţie, zilele de 20 şi 21 ianuarie pot să vină cu un mare stres cardiac pentru o serie de persoane cu suferinţe sau cu slăbiciuni pe axa cardiovasculară, se pot instala nişte crize care să-i alarmeze, de natură să se ducă repede la doctor, nu la sfântu aşteaptă, de natură să cheme salvarea, de natură să intre în panică sau chiar să se interneze în spital. Nu vreau să sperii pe nimeni, impactul este puternic şi contextul nu este favorabil Peştilor. Nu sunt în cel mai bun moment trupesc al existenţei lor. Apoi, cu Marte şi cu Soare în Casa a XII-a, a bolilor lungi şi cronice, se poate vorbi de o încercare majoră, poate chiar una karmică, de aceea organismul lor este unul vulnerabil în faţa tuturor stimulilor, atacurilor şi provocărilor care vin din afară.

Ziua de 21 ianuarie mai rămâne una interesantă, începe să devină determinantă, aproape, pentru Peşti, pentru că Luna realizează un trigon cu planeta Venus şi atunci în relaţia muncă, rang, demnitate, funcţie, putere se poate anticipa un succes personal sau o ameliorare, o normalizare, o atenuare a conflictelor, o ofertă interesantă, un dialog spectaculos sau să se pună baza unor demersuri personale de pe urma cărora nativul să aibă de profitat din punct de vedere moral sau din punct de vedere social. Nu din punct de vedere bănesc, deocamdată banii sunt în expectativă, sunt o chestiune inexistentă pe harta acestora. Atrag atenţia că eclipsa din noaptea de 19 ianuarie va pune în umbră, evident, va eclipsa o serie de relaţii cu prietenii sau va conduce la reevaluarea, la cântărirea unor dialoguri interumane, bazate pe corespondenţă spirituală, prietenie, îngăduinţă sau tandreţe. Şi Casa a V-a este vizată de acest moment astronomic şi astrologic, iar dacă este vorba de relaţia părinţi-copii atunci lucrurile sunt conflictuale. Se pot ivi supărări, înstrăinări, tăceri, ostilitate, refuz, respingere, nedumerire, stupoare sau blocaj. O serie de părinţi încep să nu mai ştie cum să se poarte cu copiii lor, nu mai ştiu ce metodă pedagogică să adopte cu copiii lor, nu mai ştiu cum să se implice sau, dimpotrivă, cum să se extragă dintr-o situaţie care nu i-a condus la succes, mai ales dacă copiii nu mai sunt la vârsta adolescenţei, ci, dimpotrivă, sunt adulţi, care adoptă o atitudine ostilă, refractară, de înstrăinare sau detaşare de orice fel de relaţie firească de familie.

Horoscop Urania Pesti Video 15-21 Ianuarie 2012

Anunțuri

1 Response to "Horoscop Urania Pesti 15-21 Ianuarie 2012"

interesant multumesc pentru horoscop doresc f.f,mult o astrograma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Urania 2014

Urania English

Sustine Campanie Urania

Cred in predictiile oferite de Urania! COD:  Click aici pentru a copia codul corect " Cod Urania

Introdu e-mailul tau pentru a fi tinut la curent cu noile articole postate de Urania !

Alătură-te altor 1.827 de urmăritori

Urania

Subscribe in Bloglines Add to netvibesAdd to My AOLSubscribe in NewsGator Online

Powered by FeedBurner

Horoscop 2014

Blog Stats

  • 3,800,030 hits

Horoscop 2014 Urania

Sondaj Urania

Ianuarie 2012
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Vizitatori online Urania

Horoscop Urania

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Blog Urania 2014

toateBlogurile.roBloggers - Meet Millions of Bloggers

Raiting articole urania

Urania 2014 in Zelist

Top Vizitatori Urania Glob

free counters

RanK Urania 2014

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: